Daca doresti sa incepi sa realizezi unghii cu oja semipermanenta sau doresti sa iti faci acasa manichiura cu oja semipermanenta, pe siteul nostru gasesti kituri diferite in functie de ceea ce iti doresti.

Fie ca iti dorest un kit de unghii cu lampa uv/led sau doar un kit cu produse de unghii, descopera seturile variate de pe siteul nostru. Seturile complete ce includ si lampa reprezinta solutia ideala pentru un incepator in domeniu. 

Cu ajutorul kitului de unghii poti face o manichiura acasa cu oja semipermanenta. Setul contine tot ce ai nevoie pentru o manichiura completa: Lampa uv/led, solutii precum primer, degresant, oja semipermanenta color, baza pentru oja semipermanenta sau top coat, dar si accesoriile necesare pentru pregatirea si finisarea manichiurii: pila, buffer, betisoare de portocal, servetele, chiar si sabloane.

Descopera kiturile cu oja semipermanenta si alege-l pe cel potrivit. Poti realiza nu doar manichiura cu oja semipermanenta insa si o pedichiura cu semipermanenta cu orice kit de unghii de pe site.