Atentie! Inainte de a plasa o comanda pe site-ul nostru va rugam sa vizitati si sa cititi Termenii si conditiile !

Comanda  minima:

Comanda minima care se poate efectua pe site-ul nostru este de 35 RON (fara taxele de transport). 


Preluarea si expedierea comenzilor:

 Comenzile preluate pana in ora 15:00 vor fi pregatite si expediate in aceeasi zi. Comenzile preluate dupa ora 15:00 vor fi expediate a 2 a zi lucratoare. (Sambata, Duminica si zilele libere nationale nu sunt zile lucratoare). Termenul de livrare este de 24-48h lucratoare din momentul in care comanda a fost expediata!


Metode de plata:

  • Plata in sistem ramburs (platiti numerar la primirea coletului)
  • Plata prin transfer bancar (comanda va fi expediata primirea platii)
  • Plata securizata cu cardul prin link de plata MobilPay ÔÇô Netopia (plata se va face prin link-ul de plata primit prin e-mail)
  • Plata securizata cu cardul MobilPay - Netopia


Taxele de transport prin curier rapid pentru orice sat, comuna sau oras din Romania 

Taxa de livrare prin curier rapid este de 16 lei, pentru comenzi mai mici de 250 lei. Pentru comenzi de peste 250 lei livrarea este gratuita. 


Conditii de returnare:

" Cu excep┼úia cazurilor prev─âzute la art. 16, consumatorul beneficiaz─â de o perioad─â de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distan┼ú─â sau dintr-un contract ├«n afara spa┼úiilor comerciale, f─âr─â a fi nevoit s─â justifice decizia de retragere ┼či f─âr─â a suporta alte costuri dec├ót cele prev─âzute la art. 13 alin. (3) ┼či la art. 14. " (Ordonan┼úa Guvernului nr. 34/2014)

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda.

Consumabilele (geluri,lacuri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate. (din motive ce tin de igiena)

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care a fost modificat voltajul aparaturilor sau acestea nu au fost folosite pe priza cu impamantare, garantia se va pierde! Deasemenea garantia se va pierde si daca produsul prezinta urme de lovituri, sparturi, etc.

Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!

Firma noastra va restitui clientului in termen de maxim 14 zile de la data la care acesta ne informeaza asupra deciziei de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului.


Pentru orice alte nelamuriri va rugam sa ne contactati cu incredere!

Tel: 0761.426.949

Email: office@pinknails.ro