Conditii campanie MYSTERY BOX VICTORIA VYNN

Oferta nu se cumuleaza cu alte promotii: vouchere, coduri de discount, pachete promotionale ( ex:kit cu curs gratuit, pachet cu discount etc)

Continutul cutiei nu poate fi comunicat si nici nu poate fi schimbat

Comanda trebuie sa contina produse Victoria Vynn in valoare de minim 200 de lei pentru a primi un Mystery Box

Pentru a primi cutia MYSTERY BOX, trebuiesc indeplinite conditiile mentionate pe banner sau in emailul de newsletter

Perioada desfasurarii campaniei este mentionata in newsletter, textul postarilor pe paginile de socializare sau bannere


Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pink Nails (pinknails.ro)


Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Pink Nails (pinknails.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. PINKNAILS.RO nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu pot fi cumulate.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Pozele prezente pe site au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala din partea Pink Beauty International Srl


RETUR

Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pink Beauty International SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

"Cu excep┼úia cazurilor prev─âzute la art. 16, consumatorul beneficiaz─â de o perioad─â de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distan┼ú─â sau dintr-un contract ├«n afara spa┼úiilor comerciale, f─âr─â a fi nevoit s─â justifice decizia de retragere ┼či f─âr─â a suporta alte costuri dec├ót cele prev─âzute la art. 13 alin. (3) ┼či la art. 14. " (Ordonan┼úa Guvernului nr. 34/2014)

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati acest lucru la adresa noastra de email mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda sau puteti completa formularul de retur de pe site. Deasemenea, conform legii, clientul poate s─â se retrag─â din contract printr-o declara╚Ťie neechivoc─â, prin orice metod─â dore╚Öte: apel telefonic, verbal, whatssap etc. 

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

Conditii de retur: 

In cazul cosmeticelor: consumabilele de tip cosmetic se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate/utilizate (din motive ce tin de igiena), cu eticheta originala, fara ambalaj deteriorat si/sau zgariat, fara urme de utilizare sau uzura, insotite de toate accesoriile aferente. 

Potrivit art. 16 lit. e din OUG 34/2014 ÔÇ×Sunt exceptate de la dreptul de retragere prev─âzut la art. 9-15 ├«n ceea ce prive╚Öte contractele la distan╚Ť─â ╚Öi contractele ├«n afara spa╚Ťiilor comerciale urm─âtoarele: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protec╚Ťie a s─ân─ât─â╚Ťii sau din motive de igien─â ╚Öi care au fost desigilate de consumatorÔÇŁ

In cazul aparaturilor: functionale si fara urme vizibile de utilizare sau uzura, insosite de garantie, eticheta, ambalajul si accesoriile originale. Ambalajul trebuie sa fie nedeteriorat si/sau zgariat. Aparatul nu trebuie sa prezinte urme de socuri mecanice si/sau electrice si nu trebuie sa aiba interventii neautorizate.

Pentru restul produselor, acestea nu trebuie sa prezinte urme de utilizare, sa fie insotite de ambalajul, accesoriile si eticheta originala.

In cazul in care produsul a fost insosit de un cadou, este necesara si returnarea acestuia.

Conform prevederii OUG 34/2014 ÔÇ×utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie s─â fie descurajant─â pentru utilizatorul final ├«n a-╚Öi exercita dreptul de retragere.ÔÇŁ Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

Pink Beauty International SRL se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retur. Restituirea poate fi intarziata pana in momentul in care coletul a fost receptionat si verificat de catre Pink Beauty International SRL. In formularul de retur se completeaza datele si contul bancar al titularului. In cazul in care cererea de retur se va face prin alte metode, puteti transmite datele si contul bancar prin e-mail sau pe Whatsapp, cu mentiunea numarului comenzii.

Cheltuielile de expeditie a returului: Cheltuielile de expeditie vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014 "Consumatorul suport─â doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma returnata clientului va include si taxa initiala de transport platita pentru comanda, daca comanda va fi returnata integral. In cazul in care veti returna doar un produs sau o parte din comanda, taxa de transport se considera a fi achitata pentru restul produselor pastrate. In cazul in care ati beneficiat de promotia "transport gratuit" iar in urma returului unui produs sau a unei parti din comanda suma comenzii va scadea sub pragul necesar pentru promotie, din suma rambursata clientului se va opri taxa initiala necesara pentru restul produselor pastrate. Se vor lua in considerare termenii aplicati unei comenzi initiale ce nu indeplineste conditiile pentru aplicarea promotiei mai sus mentionate.

Pink Beauty International SRL isi rezerva dreptul de a refuza un retur daca nu au fost respectate toate conditiile mentionate mai sus sau daca clientul returneaza repetat comenzile si/sau produse ca o practica obisnuita.

In cazul aparaturilor ce s-au defectat, acestea nu pot fi returnate pentru rambursarea banilor, in acest caz aplicandu-se garantia comerciala.

Orice defect ce tine de aspectul produsului si/sau coletului, se va raporta in scris, in termen de maxim 48h de la primirea coletului. In cazul in care la primirea coletului constatati nereguli (colet ud, desfacut etc) avem rugamintea sa refuzati primirea coletului sau sa faceti un proces verbal cu starea pachetului si produselor, in prezenta curierului.


GARANTII

Se ofera garantia pe baza Legii nr. 296/2004 privind Codul Consumului, cu modificarile si completarile ulterioare coroborate cu dispozitiile Legii nr. 449/2003 privind vanzarea produselor si garantiile asociate acestora, cu modificarile si completarile ulterioare.

Cititi cu atentie certificatul de garantie primit. 

In situatia in care produsele electronice se defecteaza si acestea beneficiaza de perioada de garantie, clientul poate informa prin orice metoda firma noastra pentru a transmite produsul defect in vederea efectuarii de reparatii.

Produsele electronice/electrice cumparate prin intermediul www.pinknails.ro beneficiaza de garantie, acordata de producator pentru o perioada determinata, conform fiecarui produs. Fiecare produs electronic/electric livrat va fi insotit de certificatul de garantie sau declaratie de conformitate, cu specificatiile producatorului sau ale importatorului.

Declinarea responsabilitatii:

Administratorul Pink Nails (pinknails.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala.Deasemenea pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. S.C. Pink Beauty International S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pink Nails (pinknails.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Pink Nails (pinknails.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pink Nails (pinknails.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Pink Nails (pinknails.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pink Nails (pinknails.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Factura fisacala persoane fizice

Factura fiscala pentru persoanele fizice va fi eliberata in momentul primirii rambursului de la firma de curierat si poate fi trimisa clientului la cerere prin e-mail.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  office@pinknails.roConditii / Dreptul de Prelucrare a Datelor Personale


Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Pink Nails (pinknails.ro)

Pink Beauty International SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr: 0000340/2014. Prin completarea formularului de inregistrare de pe Pink Nails (pinknails.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Pink Nails (pinknails.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Pink Beauty International SRL si a tertilor cu care Pink Beauty International SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul:

- informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Pink Nails (pinknails.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite;

- facturarii si emiterii documentelor contabile suplimentare;

- prelucrarii comenzilor;

- etichetarii coletelor;

- prelucrarii documentelor contabile.


Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Pink Beauty International SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .