Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Pink Nails (pinknails.ro)


Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si cumpararea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. 

Administratorul site-ului Pink Nails (pinknails.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment. 

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. PINKNAILS.RO nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu pot fi cumulate.


Continutul site-ului si drepturile de proprietate intelectuala 

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor. 

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia. 

Pozele prezente pe site au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala din partea Pink Beauty International Srl


Dreptul consumatorilor de denuntare unilaterala a contractului 

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatbilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Pink Beauty International SRL sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 34/2014, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta. 

" Cu excep┼úia cazurilor prev─âzute la art. 16, consumatorul beneficiaz─â de o perioad─â de 14 zile pentru a se retrage dintr-un contract la distan┼ú─â sau dintr-un contract ├«n afara spa┼úiilor comerciale, f─âr─â a fi nevoit s─â justifice decizia de retragere ┼či f─âr─â a suporta alte costuri dec├ót cele prev─âzute la art. 13 alin. (3) ┼či la art. 14. " (Ordonan┼úa Guvernului nr. 34/2014)

Pentru a returna coletul trebuie sa anuntati in scris acest lucru la adresa noastra de email mentionand data comenzii si numele pe care s-a facut comanda sau completati formularul de retur de pe site. 

Consumabilele (geluri,lacuri,etc) se pot returna doar daca acestea nu au fost desigilate/utilizate (din motive ce tin de igiena)

Orice defect ce tine de aspectul produsului se va raporta in scris, in termen de maxim 48h de la primirea coletului.

Cheltuielile de retur vor fi suportate de catre client.

Clientii cu personalitate juridica nu au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.

In cazul in care a fost modificat voltajul aparaturilor sau acestea nu au fost folosite pe priza cu impamantare, garantia se va pierde!!!

Orice aparat electric se va baga in priza doar dupa ce acesta va ajunge la temperatura camerei!!!

Produsele electrice nu se vor curata cu lichid.Acestea se vor sterge cu o carpa uscata!

Cupoanele de reducere se aplica doar produselor cu pret intreg si nu se cumuleaza cu alte oferte!


Firma noastra va restitui clientului in termen de maxim 14 zile de la data la care acesta ne informeaza asupra deciziei de retragere din contract, toate sumele pe care le-a primit drept plata din partea consumatorului.

In cazul in care la primirea coletului constatati nereguli ( colet ud, desfacut etc ) avem rugamintea sa refuzati primirea coletului sau sa faceti un proces verbal cu starea pachetului si produselor, in prezenta curierului.


Declinarea responsabilitatii:

Administratorul Pink Nails (pinknails.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si nu prezinta o obligatie contractuala.Deasemenea pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard. S.C. Pink Beauty International S.R.L. nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

Frauda 

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului. Pink Nails (pinknails.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului. 

Drept aplicabil 

Prin folosirea site-ului Pink Nails (pinknails.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Pink Nails (pinknails.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare. 

Disponibilitatea serviciului 

Administratorul Pink Nails (pinknails.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Pink Nails (pinknails.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala. 

Factura fisacala persoane fizice

Factura fiscala pentru persoanele fizice va fi eliberata in momentul primirii rambursului de la firma de curierat si poate fi trimisa clientului la cerere prin e-mail.


Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  office@pinknails.roConditii / Dreptul de Prelucrare a Datelor Personale


Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului Pink Nails (pinknails.ro)

Pink Beauty International SRL este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr: 0000340/2014. Prin completarea formularului de inregistrare de pe Pink Nails (pinknails.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii Pink Nails (pinknails.ro) in urmatoarele scopuri:

  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Pink Beauty International SRL si a tertilor cu care Pink Beauty International SRL are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).

Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul:

- informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe Pink Nails (pinknails.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite;

- facturarii si emiterii documentelor contabile suplimentare;

- prelucrarii comenzilor;

- etichetarii coletelor;

- prelucrarii documentelor contabile.


Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar Pink Beauty International SRL nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra. 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email  .