Descopera gama noastra completa de geluri UV/LED, pentru a obtine unghii frumoase, rezistente si de inalta calitate. Oferim o varietate de geluri UV/LED color intens pigmentate, disponibile intr-o gama larga de nuante si, pentru a crea designuri impresionante si expresive. Aceste geluri se aplica usor si se polimerizeaza rapid in lampa UV/LED, oferind un aspect impecabil si o rezistenta indelungata.

Pentru constructia si modelarea unghiilor, avem geluri de constructie, care asigura o aderenta excelenta si rezistenta durabila. Aceste geluri, permit sculptarea formei dorite si crearea unui aspect natural si armonios.

Polygelul este o alternativa inovatoare si versatila la gelurile traditionale, oferind flexibilitate si rezistenta. Cu rezistenta acrilului si flexibilitatea gelului, polygelul se aplica cu usurinta, oferind un aspect natural si o senzatie confortabila pe unghii.

Pentru protejarea si sigilarea unghiilor, gelurile de sigilare sunt optiunea ideala. Acestea ofera o stralucire intensa, protejeaza culoarea si prelungesc durabilitatea manichiurii.

Pentru cei pasionati de arta unghiilor, oferim geluri de pictura special concepute. Acestea sunt disponibile intr-o varietate de culori si consistente, permitand realizarea de detalii fine, linii precise si modele complexe, transformand unghiile in adevarate opere de arta.

Alege din selectia noastra de geluri UV de inalta calitate si obtine rezultate profesionale in domeniul manichiurii si pedichiurii. Transforma-ti unghiile cu gelurile noastre UV, pentru un aspect impecabil, durabil si plin de creativitate. Bucura-te de frumusetea si rezistenta unghiilor tale cu gelurile noastre UV de incredere.