Descopera gama de baze rubber Mollylac - o gama variata ce contine baze rubber in nuante naturale,neon,pastel sau cu sclipici.

Colectia de baze rubber Fluo contine baze neon, flexibile, cauciucate, ce sunt usor de aplicat. Auto-nivelante, aceste baze sunt perfecte pentru a putea fi utilizate ca atare, doar cu un top coat. Realizeaza o manichiura rapida cu aceasta baza.

Bazele rubber din gama Mollylac pot fi utilizate pentru corectie si nivelare dar si pentru a prelungi unghia naturala de la cativa mm pana la 1cm, pe sablon. Protejeaza si intareste unghia naturala, sau utilizeaza bazele rubber Mollylac ca si strat de aderenta intre unghia naturala si gel sau polygel. Consistenta lor iti permite realizarea apexului.

La ce se foloseste rubber base: ca strat de baza, pentru aderenta unghiei naturale cu urmatorul strat de material aplicat, la prelungirea si corectia unghiei naturale, la realizarea unui apex natural sau pentru realizarea unei manichiuri rapide. 

Constructia cu baza rubber pe sablon reprezinta un avantaj pentru persoanele ce isi doresc o prelungire mai mica, cu aspect natural.