Pentru a realiza o manichiura cu oja semipermanenta, sau o constructie cu gel uv/led sau polygel, ai nevoie deasemenea si de solutiile potrivite.

Descopera gama noastra completa de lichide si solutii pentru manichiura si pedichiura, care cuprinde produse esentiale pentru a-ti crea si mentine unghiile perfecte. Fie ca ai nevoie de un primer de unghii pentru a pregati unghia naturala, un cleaner pentru a curata si degresa unghia inainte de aplicarea ojei sau pentru a indeparta stratul de dispersie, acetona sau remover pentru indepartarea usoara a ojei semipermanente, ojei clasice sau a tipsurilor, ulei pentru cuticule pentru hidratare si ingrijire, lipici de tipsuri pentru a asigura o fixare puternica a acestora, oje clasice cu o varietate de culori si finisaje, vopsele acrilice pentru creatii artistice sau acuarele pentru unghii pentru a obtine efecte uimitoare, avem toate optiunile necesare pentru a-ti realiza manichiura.

Indiferent daca esti un profesionist in domeniul manichiurii sau pur si simplu iti doresti o manichiura impecabila acasa, produsele noastre iti ofera tot ce ai nevoie pentru a-ti ingriji si decora unghiile intr-un mod exceptional.

Fie ca iti doresti un primer cu acid sau unul fara acid, cleaner la 100ml sau la 1L ori o oja clasica pentru o manichiura rapida, pe site-ul nostru vei gasi o gama larga de produse potrivite pentru orice tip de manichiura.

ABA