Unghiile perfecte pentru vacanta - manichiura pentru plaja

Culori puternice, decisive. Modele originale si expresive.Variante neobisnuite ale modelelor clasice. Toate se potrivesc perfect la manichiura pentru vacanta. Spre deosebire de toamna sau iarna, anotimpuri in care sunt mai populare stilizarile mai simple, vara poti alege stilizarile mai energice, ce se vor potrivi cu stilul lejer, hainele multicolore purtate pe plaja sau in timpul altor forme de recreere. Vezi cele mai bune sugestii ale noastre pentru o manichiura de vacanta! 

Idei pentru unghii de vacanta

Care sunt nuantele cele mai potrivite pentru vacanta? Nu exista o singura reteta sau combinatie. Orice te va face sa iesi in evidenta este perfect. In locul nuantelor de albastru inchis sau a celor burgundy, cel mai bine este sa alegi nuante de roz neon, verde energizant sau albastru azur. Deasemenea pentru vacante sunt potrivite si nuantele de portocaliu neon precum oja semipermanenta Victoria Vynn GEL POLISH 339 Psycho Orange, sau galben luminos Victoria Vynn GEL POLISH 140 Summer Sun. Cand te gandesti ce nuanta de oja sa alegi pentru vacanta, poti indrazni chiar sa combini culorile si sa le contrastezi, pentru ca cel mai bun sezon pentru a te juca cu nuantele este vara.

Deja stim ce nuante sunt perfecte pentru vacantele la plaja, dar ce putem alege in materie de decoratii? Pentru cele carora le plac variantele mai clasice, recomandam frenchul clasic, insa inlocuim albul cu nuante neon. Putem insa sa folosim ca baza pentru patul unghial o nuanta clasica de roz pudrat, eventual semitransparent. Pentru aceasta parte poti alege o nuanta naturala de rubber base din gama de Mega Baze Victoria Vynn  ,sau poti utiliza o nuanta de oja semipermanenta de roz natural (ex.Victoria Vynn GEL POLISH 002 True to life). Poti realiza combinatii jucause, in nuante neon chiar si la french. In cazul in care iti doresti sa realizezi o manichiura din polygel, poti utiliza o nuanta naturala pentru constructie, iar mai apoi sa realizezi un french neon cu gel sau oja semipermanenta color.


Ce spui despre stilizarea de tip ombre, care a devenit tot mai populara in ultima vreme? Este deasemenea potrivita pentru atmosfera verii, insa atunci cand o realizezi, nu opta pentru nuante inchise. Modelul ombre de vacanta trebuie sa inspire bucurie.Toate nuantele indraznete mentionate mai sus pot fi utilizate pentru o combinatie de tip ombre. Pentru stilizarea de tip holiday ombre, poti adauga si linii asimetrice sau cu un sticker ori un tatuaj la fel de indraznet. Poti deasemenea sa aplici un pigment cu opacitate redusa, cum este pigmentul unicorn effect.


Uite cum poti realiza unghii dragute pentru vacanta: 

Ce alte tipuri de design ne sugereaza stilistii? Desi utilizat de foarte mult timp, insa inca populare sunt modelele cu palmieri. Cum sa le realizezi? Poti incepe prin a face un ombre de tip curcubeu. Va fi baza perfecta pentru a evidentia climatul de la tropice. Acum, cu o pensula subtire cum este cea #000 si cu un gel negru (ex. Kayara 034 Pure Black) realizeaza un model de palmier la care ii poti adauga si conturul unei mici insule dar si cateva siluete de pasari pe cer. Daca consideri ca nu ai indemanarea necesara pentru a realiza acest model, poti oricand utiliza stickere sau tatuaje.


Acestea nu sunt singurele stilizari de vacanta pe care ti le putem sugera. O alta inspiratie perfecta pentru atmosfera de plaja sunt modelele cu motive marine. Cea mai potrivita culoare pentru realizarea acestor modele, este albastrul intens (de ex. Gelul color PREMIUM UV/LED Kayara 040 Blue Macaw). Nuanta de albastru o poti aplica pe toata unghia, iar dupa uscare poti realiza cu ajutorul unei oje semipermanente albe sau a unui gel alb, cateva linii orizontale. Bineinteles, nimic nu te opreste sa realizezi modele de scoici, ancore sau vase cu ajutorul unei pensule subtiri. 

Unghiile de vacanta pot avea si alte teme specifice verii: cu picturi sau stickere cu fructe de vara, cu soare, flori tropicale sau pasari precum flamingo sau papagali in nuante vii, acestea fiind doar cateva sugestii. In orice caz, manichiura pentru vacanta nu are restrictii. Putem realiza orice combinatie care ne inspira fericirea, caldura si energia verii.

Comentarii