Manichiura Boho - idei si inspiratii

In ultima vreme designul boho a devenit foarte popular in moda dar si in desginul de interior.
Stilizarea unghiilor cu inspiratie boho arata foarte fresh, luminoasa si naturala. Daca cauti idei de stilizari boho citeste in continuare! Vezi recomandarile noastre in materie de oja semipermanenta sau top coat(finish) si lasa-te inspirata de ideile noastre . Manichiura boho este potrivita oricarui sezon.
 Prin ce se diferentiaza manichiura boho?De obicei stilul boho il regasim cand vine vorba despre un stil vestimentar sau un design de interior neobisnuit, informal si lejer, dar din ce in ce mai des patrunde si in zone precum machiajul sau accesoriile.
De unde provine termenul boho? Boho provine din termenul francez bohemian - asociat cu un mediu artistic specific. Stilul boho a evoluat in timpul secolului al 20-lea si astazi combina simboluri etnice, elemente vintage si naturalete.
Din acest motiv, modelele boho pe unghii se refera la motive geometrice sau folk. Trebuie sa stim ca in ciuda faptului ca domneste naturaletea, si in acelasi timp in care putem obtine diverse nuante de bej utilizand oja semipermanenta bej Victoria Vynn din gama Pure Creamy, culoarea 008 Ginger Tea nu este apropiata de un stil boho inchis in rigiditate, ceea ce ofera o marja mare de libertate. 

Unghii boho nails zi de zi intr-o varietate de culori

Alegand unghii boho nu inseamna ca renunti la culorile sau nuantele preferate si inca te poti bucura de stilizarile preferate in makeup sau manichiura. In acest context, sunt recomandate o multitudine de designuri boho, petru ca estetica lor se potriveste cu orice culoare de oja semipermanenta care este aplicata pe toata unghia. Culori pastelare precum nuante delicate de oja semipermanenta precum nuanta de piersicuta pastelata a ojei Gel Polish 201 Peach Desire ar fi foarte potrivita.

 

Culori pastelate delicate - manichiura feminina incantatoare


Manichiura multicolor este un trend indragit de multe dintre femei. Din acest motiv, daca vrei sa atragi atentia altora si sa incanti cu o stilizare unica, merita sa alegi sa iti aplici pe unghii nuante calde de roz precum PURE Former Rouge 241, care armonizeaza perfect cu nuanta cremoasa light a ojei Iconic Cream 240 .  Marele avantaj al acestei combinayii este universalitatea si estetica combinatiei de culori. Este potrivita pentru orice ocazie si pentru orice stil de imbracaminte. Pentru doamnele mai curajoase care ar dori sa experimenteze cu modelele si culorile, puteti picta modele simple dar atragatoare, peste orice nuanta aleasa. Ca inspiratie ne putem orienta catre nuante menta pastel sau nuante de violet pastel care for empatiza cu bronzul obtinut pe timpul verii. Poti realiza modele cu linii longitudinale pe toata unghia sau pe lateralele ei. Pot chiar sa aiba margini neregulate, iar pentru contrast poti adauga si cateva puncte.
Durabilitatea manichiurii va fi asigurata de catre un top coat potrivit. In functie de finisarea dorita poti alege un top coat lucios, insa poti alege si o finisare mata cu ajutorul topului mat.

 

Pentru persoanele curajoase - culori expresive, neon si stilizari contrastante


Pentru acest sezon putem opta pentru nuante de galben precum PURE 083 Aloha Beach line, asociata cu stare de bine si libertate. Cand alegem o nuanta atat de expresiva ca element principal al manichiurii, pentru a ne asigura ca avem un efect wow, trebuie sa folosim decoratii si imprimeuri contrastante. Galbenul neon arata foarte bine in combinatii cu accente deschise, dar si cu auriu precum oja PURE 144 Midas Touch nail polish.
Linii puternice si precise sau elemente geometrice pot fi obtinute cu o oja neagra.

O multime de inspiratii - stickere si tatuaje boho 
Manichiura boho poate fi realizata si pe unghii lungi dar si pe cele scurte. La stilizarea boho poti aplica stickere sau tatuaje- motive delicate, geometrice sau florale, care sunt usor de aplicat.

 


 

Sau poate manichiura boho de nunta?

In cazul unghiilor lungi, exista mai multe variante si posibilitati de stilizare. Motive dream catcher, pene sau formele geometrice sunt foarte populare. In trend sunt si motivele etnice, dar sunt potrivite deasemenea si decoratiile sclipitoare, inclunzand cristalele si pietricelele. 
Stilizarea pentru manichiura boho trebuie sa fie unica, eleganta dar si neobisnuita. Din acest motiv o alegere potrivita pentru poate fi pigmentul Aurora.
Aplica pigmentul peste orice nuanta pastelata sau chiar peste alb sau manichiura french.
 


Stilicarea boho este interesanta si schimba complet aspectul mainilor, oferind originaitatea unghiilor. Este modul perfect pentru a realiza o manichiura minimalista, inspirata de trenduri contemporane.

 

Comentarii