Bituri Kayara profesionale, cu tija de diametru 2.53mm. Biturile Kayara pot fi utilizate in tehnica dry manichure dar si in cea wet si sunt realizate din material rezistent. In gama de bituri Kayara poti regasi bituri pentru indepartarea cuticulelor dar si pentru indepartarea accesoriilor de unghii sau finisarea materialului.

Biturile diamantate sunt bituri ce pot fi utilizate cu orice directie de rotatie a frezei si se potrivesc atat le persoanele dreptace cat si la cele stangace.

Fie ca esti incepatoare sau tehnician cu experienta, si doresti sa renunti la procedeul clasic de indepartare al cuticulelor ce include ustensile precum spatula, betisoare de unghii, forfecute, pile etc, poti alege biturile diamantate Kayara. Fiind de o calitate superioara, acestea minimizeaza riscul ranirii accidentale a cuticulelor sau a pielii din jurul unghiilor. Utilizand bituri de unghii profesionale, timpul de lucru se va reduce considerabil.

Te rugam sa te asiguri ca freza ta de unghii este compatibila cu capetele de freza alese. Este foarte important si acest aspect pentru a putea prelungi durata de viata a frezei cat si a biturilor. Curata biturile constant cu ajutorul periilor speciale de curatare a biturilor si cu solutiile potrivite.