Descopera bazele rubber, secretul pentru o manichiura rezistenta si de lunga durata. Aceste baze inovatoare ofera aderenta puternica, protectie impotriva ciobirii si ajuta la prevenirea exfolierii unghiei. Cu textura lor elastica, bazele rubber asigura un finisaj uniform si ajuta la imbunatatirea durabilitatii ojei semipermanente, a gelului de constructie sau a polygelului. Disponibile intr-o varietate de nuante si efecte, aceste baze adauga un element de stil si originalitate manichiurii tale. 

Baza Rubber poate fi utilizata ca primul pas in manichiura cu oja semipermanenta, gel uv/led sau polygel. Poti utiliza baza rubber ca atare, doar cu top coat, sau ca strat de aderenta. Bazele rubber sunt cunoscute pentru aderenta lor excelenta la unghie dar si pentru flexibilitatea lor. Datorita texturii lor elastice si proprietatilor de aderenta, bazelor rubber le este asociata o mai buna durabilitate a manichiurii.Bazele rubber sunt disponibile intr-o varietate de nuante si efecte, oferindu-ti posibilitatea de a experimenta si a crea diferite stiluri si designuri pentru manichiura.

Poti alege o baza transparenta ca strat de aderenta a materialului cu unghia naturala, sau poti alege o baza rubber nude pentru o manichiura simpla si eleganta. Pentru un design mai indraznet gasesti in gama noastra baze rubber cu sclipici, cu paiete sau in nuante neon.

Pe siteul nostru poti gasi baze rubber de la branduri renumite precum Kayara, Victoria Vynn, Semilac, Mollylac.